Reclamă

Weekend-ul care tocmai ce s-a încheiat a fost unul plin de emoție pentru Theo Rose și pentru Anghel Damian. Cei doi au fost nași de cununie la una dintre prietenele din copilărie ale artistei, Denisa Trofin. De altfel, Denisa a fost și cea care i-a dăruit lui Theo Rose pisica Sushi, cea mai bună prietenă a micuțului Sasha.

Theo Rose face ce face și atrage, din nou, atenția asupra ei. Vedeta se bucură din plin de rolul de mămică, dar și de cele câteva zile de pauză de la filmările pentru „Vocea României”. Și, de parcă emoțiile de mamă nu sunt suficiente, iată că au apărut și cele de „mamă spirituală”, adică de nașă. Artista și iubitul ei au fost nașii unor buni prieteni, iar acest eveniment a creat un val de reacții în online.

Cei care i-au văzut pe Theo Rose și pe Anghel Damian în rolul de părinți spirituali au avut o singură întrebare. Și anume, aceea dacă cei doi s-au căsătorit fără ca cei din media să afle. Aceasta curiozitate a apărut ca urmare a faptului că doar cei căsătoriți religios au voie să fie nașii unui alt cuplu. Sau, cel puțin, așa știau mulți dintre fanii lor.

Theo Rose și Anghel Damian, nași de cununie. S-au căsătorit cei doi în secret?!

Theo Rose, dispensă specială

Ei bine, se pare că, momentan, nu a fost vorba despre o căsătorie între Anghel Damian și Theo Rose. Poate că nu multă lume știe, dar este permis să fii naș și fără să fii căsătorit, însă, cu o derogare din partea preotului care oficializează nunta. Cei care primesc această derogare trebuie să promită că se cunună religios în următorul an.

Theo Rose a fost mereu sinceră și transparentă cu fanii ei, așa că nu ar fi făcut acest pas fără să își anunțe comunitatea de fani. În plus, cu o familie atât de numeroasă și cu mulți prieteni, vedetei i-ar fi aproape imposibil să se căsătorească fără ca cineva să știe.

@theorose😂😂 sa devii familia prietenilor tai, e minunat! Noi ne marim familia constant si abia astept sa ii adun pe toti la mesele de sarbatori♥️ Doamne ajuta!

♬ sunet original – Theo Rose


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro