Reclamă

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de șapte ani, iar conexiunea dintre ei este mai puternică ca niciodată. Una dintre pasiunile lor comune este călătoritul așa că, de data asta, finalul de vară îi găsește pe cei doi în una dintre cele mai exclusiviste destinații din Europa.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt dovadă concretă a faptului că maturitatea poate veni la orice vârstă. Cei doi sunt împreună de pe vremea când erau doar niște puști, au crescut împreună și la propriu și la figurat, iar acum sunt de nedespărțit. Fiica Andreei Esca este extrem de fericită alături de Mario și nu ratează nicio ocazie pentru a-i arăta cât de mult îl iubește.

Alexia s-a întors recent din cea mai mare aventură a vieții ei, „America Express”. A fost pentru prima dată când a experimentat așa ceva și a recunoscut că „Drumul Soarelui” a apropiat-o mai mult ca niciodată de fratele ei. Întoarsă în țară, aceasta a trebuit să pună la punct toate proiectele pe care le avea, dar nu a uitat nici de distracție.

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță pe lux și opulență. Unde au plecat cei doi îndrăgostiți
Instagram

Mario și Alexia, sub soarele Greciei

Tocmai de aceea, acum, pe final de august, fiica Andreei Esca împreună cu iubitul ei au plecat departe de București, în una dintre cele mai „vânate” destinații din Europa. Este vorba despre Santorini, celebra locație din Grecia unde foarte multe vedete s-au relaxat anul acesta.

Cei doi tocmai ce au ajuns în destinația aleasă, așa că nu au avut prea mult timp să le povestească fanilor cum este atmosfera. În schimb, cei care îi urmăresc au putut observa că Alexia și Mario au ales o cazare superbă, luxoasă, cu vedere spre peisajele minunate pe care le are Santorini.

Imediat cum au ajuns la cazare, Mario Fresh a filmat câteva cadre de la hotel și a surprins-o și pe Alexia, semn că fiica Andreei Esca este cea mai frumoasă priveliște pentru el.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro