Reclamă

Anca Serea demonstrează că poate îmbina cu succes viața de vedetă cu cea de mamă. Soția lui Adi Sînă a fost mereu asumată și a recunoscut că nu se pricepe doar la a da bine pe sticlă, ci, din când în când, atunci când are timă, intră și în bucătărie. Iar pentru cei care nu o cred, Anca a postat și dovezile.

Anca Serea este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete de la noi. De-a lungul timpului, aceasta a reușit să își construiască o comunitate după sufletul ei și simte că poate vorbi orice cu fanii ei din online. Sinceră și transparentă ca de obicei, Anca nu se ferește să se afișeze în fața urmăritori și în alte ipostaze decât în cele de vedetă fără cusur.

Recent, vedeta împreună cu soțul ei au fugit de agitația din Capitală și au ales să meargă într-o zonă care să-i conecteze cu natura. Este vorba despre o locație desprinsă de povești, care „respiră” aer de țară și de tradiții. Cei doi s-au simțit extrem de bine, astfel că au făcut și o serie de poze pentru a le arăta fanilor o mică parte din escapada lor.

Anca Serea a trecut la cratiță. „Ne pregătim de iarnă, avem multe guri de hrănit”
Instagram

Anca, o gospodină desăvârșită

Atât Anca, cât și Adi Sînă s-au integrat imediat în peisaj, iar vedeta a glumit și a pus chiar și un nume perechii lor. „Gospodari fără pereche”, așa s-au numit cei doi după ce au încercat fel de fel de activăți tipice zonei rurale. Anca a trecut la ceaun, acolo unde a pregătit o zacuscă delicioasă.

„Când ați învârtit ultima oară in zacuscă? Ne pregătim de iarnă că avem multe guri de hrănit. O experiență frumoasă la Cobor”, a scris vedeta pe Instagram. Postarea ei a adunat mii de aprecieri, dar și comentarii, în care fanii au apreciat foarte mult ipostaza în care s-a pozat, dar și exemplul pe care îl dă urmăritorilor ei.

Anca Serea a trecut la cratiță. „Ne pregătim de iarnă, avem multe guri de hrănit”
Instagram

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro