Reclamă

Un accident grav s-a produs în urmă cu câteva ore îm Capitală, în zona Kaufland Obor. Din primele declarații ale martorilor prezenți a fața locului, se pare că șoferul era drogat. Acesta a lovit un bătrân care aștepta culoarea verde la semafor. La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de poliție și pompieri.

În ultima vreme, din cauza consumului de substanțe interzise, se pare că se produc din ce în ce mai multe accident. Șoselele din România au devenit un adevărat pericol, mai ales că, din ce în ce mai mulți șoferi ignoră regulile de circulație și aleg să se urce drogați la volan.

După incidentul produs de Vlad Pascu, săptămâna trecută în stațiunea 2 Mai de la malul mării, istoria se repetă, doar că, de data asta, în Capitală. Din fericire, accidentul din această dimineață din zona Kaufland – Obor nu s-a soldat cu nicio victimă, ci doar cu pagube materiale.

Mai multe mașini au fost avariate după ce un tânăr șofer a vrut să dea dovadă de teribilism și a urcat drogat la volan. Tânărul conducea un bolid și nu a mai ținut cont de nimic. La un moment dat, acesta a lovit din plin un bătrân care aștepta la semafor. În urma impactului, trotineta pe care o avea bătrânul la el s-a rupt instant.

După ce a lovit bătrânul, mașina a lovit și un alt autoturism aflat pe marginea șoselei. Imediat după impact, la fața locului s-au deplasat Poliția și Pompierii, dar și o mulțime de oameni, curioși să afle ce s-a întâmplat.

Din spusele celor prezenți la fața locului, se pare că din mașina tânărului se simțea un puternic miros de „iarbă”, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că acesta s-a urcat drogat la volan. În schimb, există și voci care susțin că șoferul care a provocat accidentul a fost doar panicat, nu și drogat.

În prima instanță, polițiștii l-au supus doar etilotestului, urmând să deschidă o anchetă pentru a aflat cum s-a întâmplat, de fapt, accidentul.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro