Reclamă

Moartea lui Evgheni Prigojin a ridicat multe semne de întrebare. În timp ce liderul rus, Vladimir Putin a ales să nu aibă nicio reacție cu privire la acest eveniment tragic, specialiștii în aviație au analizat foarte mult ipotezele prezentate de presa rusă. Aproape că nimeni nu crede că un avion de un asemenea calibru se putea prăbuși atât de simplu, iar acum, ies la iveală noi detalii ale tragicului accident. 

Avionul în care se afla șeful mercenarilor, Evgheni Prigojin s-a prăbușit miercuri, în nordul Capitalei Rusiei. Din păcate, nu au existat supraviețuitori. Deși nu a fost confirmat, încă, acest lucru, există voci care cred că Vladimir Putin a ordonat moartea lui Evgheni. Până când se va confirma sau se infirma acest lucru, Putin a făcut o serie de declarații în care a descris relația lui de prieteni cu Prigojin.

„Îl știam pe Prigojin de mulți ani, de la începutul lui 1990. A fost un om cu o soartă complexă. A făcut greșeli și a primit ceea ce și-a dorit. A fost un om talentat, a muncit la noi în țară, dar și în afară, în Africa. A lucrat cu ulei, gaz și metale prețioase.”

Apar noi informații. Avionul lui Prigojin a decolat cu întârziere pentru niște „reparații misterioase”, declară familia stewardesei
Arhivă presă

Nu a existat niciun supraviețuitor

Ceea ce este cu adevărat interesant este faptul că Kristina Raspopova, însoțitoare de zbor de la bordul avionul cu care a zburat șeful mercenarilor a avut o premoniție negativă. Potrivit Telegram, acolo unde s-a discutat intens subiectul, stewardesa și-a sunat familia înainte de a urca la bordul avionului și le-a spus că „se întâmplă ceva ciudat”.

Ceea ce li s-a părut tuturor ciudat a fost faptul că, pe ultima sută de metri înainte ca avionul să decoleze, au fost făcute unele reparații pe care nimeni nu și le explică.

Ancheta este în continuă desfășurare, iar cei care se ocupă de analiza cazului iau în considerare inclusiv ipoteza ca o bombă să fi fost pusă chiar în trenul de aterizare al avionului.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro