Reclamă

Se presupune că o mamă face orice pentru ca fiilor ei să le fie bine. Însă, uneori, există și excepții de la această regulă, iar unul dintre exemple este chiar cazul din Botoșani. Acolo, o mamă s-a aruncat de pe geamul unui hotel împreună cu cei doi băieți ai săi. Unul dintre ei a murit pe loc, iar celălalt este în moarte cerebrală.

Tragedia petrecută în Botoșani i-a lăsat pe toți fără cuvinte. În timp ce se afla cazată la un hotel din Botoșani, aceasta a recurs la un gest greu de explicat. Mamă a doi copii, a așteptat ca cei mici să adoarmă și, după miezul nopții, s-a aruncat cu cei mici în brațe. Femeia a rămas agățată de pervazul geamului de la camera la care era cazată, dar cei doi copii nu au mai avut nicio șansă.

Ambii au căzut pe trotuar, iar pentru băiețelul de doi ani, nu a mai existat nicio șansă de salvare. Impactul a fost atât de mare, încât acesta a murit pe loc. Fratele său, în schimb, a ajuns la spital, dar veștile din partea medicilor nu sunt deloc unele bune. Acesta este în moarte cerebrală, așa că s-a decis deconectarea lui de la aparate.

Băiețelul de trei ani aruncat de mama lui pe geam, deconectat de la aparate. Tatăl lui este în stare de șoc
Replica Online

Familia lui Alexandru s-a destrămat într-o secundă

De departe, cel mai șocat este soțul femeii și tatăl celor doi copii. Alexandru nu își explică ce a fost în mintea partenerei sale de și-a omorât copii. În continuare, acesta este în stare de șoc și speră ca totul să fie un coșmar din care să se trezească cât mai repede.

„De ce mie? De ce mi s-a întâmplat asta? Ce am făcut eu să merit așa ceva?”sunt vorbele pe care Alexandru și le repetă mereu de când a auzit de tragedie. În schimb, soția lui a ajuns să fie internată la Psihiatrie. Înainte de a recurge la un asemenea gest, femeia a lăsat un mesaj de adio pentru soțul ei. Se pare că cei doi se certau constant, iar Alexandru îi reproșa că el este cel care îi susține pe toți financiar.

„Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam. Sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Adio!”, a scris femeia în mesaj, potrivit Antena 3 CNN.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro