Reclamă

Pentru multe persoane, călătoritul cu avionul poate deveni o corvoadă. Spre deosebire de alte mijloace de transport, atunci când cineva alege să meargă cu avionul, trebuie să țină cont de mai multe reguli, atât la cele de pe aeroport până la îmbarcare, cât și la cele din momentul îmbarcării. Însă, sunt unele reguli pe care pasagerii le încălcă, iar asta pentru că nu știu de existența lor.

În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane optează pentru zborul cu avionul și este lesne de înțeles de ce. Timpul este mult mai mic, iar, uneori, chiar și prețul de bilet „bate” alte mijloace de transport. Însă, unul dintre dezavantaje este acela că nu toată lumea se simte confortabil atunci când urcă la bordul unui avion, ba chiar se poate simți agitată încă din aeroport.

Una dintre regulile de aur la bordul unui avion este aceea că nu ai voie să aduci băuturi din exterior cu tine. Singurele permise sunt cele din duty-free-uri, dar se interzice consumarea lor la bordul avionului. Motivul este unul cât se poate de simplu și a fost explicat chiar de o însoțitoare de bord.

Ce nu trebuie să faci, niciodată, la bordul avionului. Mulți pasageri calcă strâmb fără să știe

Multe persoane tind să consume băutură la bordul avionul, băutură servită de personal și pe care o amestecă, de multe ori, cu cea cumpărată din duty-free. Ceea ce nu știu mulți dintre pasageri este faptul că fiecare persoană care consumă alcool este monitorizată de către stewardese.

Personalul de la bordul avionului se asigură că nicio persoană nu exagerează și nu consumă prea mult alcool, iar asta pentru că se pot isca anumite conflicte. De asemenea, din cauza altitudinii mari la care zboară avioanele, alcoolul începe să aibă un efect negativ asupra organismului consumatorilor. Toți cei care ignoră aceste reguli și aleg să consume alcool în cantități mult prea mari, riscă să fie reținuți de către personalul aflat la bord.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro