Reclamă

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ani la rând, aceasta a lansat hit după hit, iar peste tot pe unde mergea umplea săli de spectacole. Acum, faima ei nu mai este la fel de proeminentă, iar probleme par că sunt la ordinea zilei pentru îndrăgita artistă.

Angela Similea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cariera este cea mai bună carte de vizită pentru ea, iar cei care i-au ascultat muzica ani la rând s-au convins că este de un talent aparte. Din păcate, de ani buni, Angela nu a mai lansat nimic și nici nu a mai fost la fel de prezentă în lumina reflectoarelor, iar asta nu este singura problemă pentru ea.

Din păcate, problemele financiare au fost la ordinea zilei pentru Angela Similea, iar ultima variantă pentru a scăpa de ele a fost să vândă unica locuință pe numele ei, casa din Calea Plevnei, din Capitală. Angela a părăsit cu inima frânta locuința care i-a fost casă ani la rând și unde și-a găsit inspirația pentru majoritatea pieselor ei.

Angela Similea, dată afară din casă. Unde a ajuns să locuiască acum artista
Social Media

Norocul artistei a fost o familie de prieteni de peste hotare care au acceptat să o primească să locuiască la ei. Schimbarea nu a fost deloc una ușoară pentru artista de 74 de ani, mai ales că a locuit mereu doar în România.

Casa Angelei s-a vândut cu 700.000 de euro, iar prețul a fost raportat la facilitățile imobilului. Casa avea 16 camere, iar artista s-a văzut nevoită să o vândă în 2017 pentru a acoperi creditul pe care îl contractase.

Înainte de a vinde casa, artista a trecut printr-o perioadă destul de grea, asta după ce soțul ei s-a îmbolnăvit destul de grav. La scurt timp după diagnosticul primit de soțul ei, mama artistei a depistată cu o boală la fel de gravă și, deși i-a îngrijit exemplar pe amândoi, finalul a fost unul tragic pentru ei.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro