Reclamă

Mădălina Ghenea a stârnit un val de reacții cu cea mai recentă postare a ei. Fanii sunt obișnuiți să o vadă pe vedetă veselă, în ipostaze seducătoare și nicidecum postând imagini triste cu mesaje subliminale. De data asta, Ghenea i-a indus pe toți în eroare, căci nu a vorbit deloc cu subiect și predicat despre poza care a creat vâlvă în online. 

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai urmărite românce. Aproape că nu există persoană din România, dar și din afară care să nu fi auzit de performanțele frumoasei șatene. În online, Mădălina este destul de discretă în postări și se laudă doar că reușitele ei pe plan actoricesc și nu numai.

De data asta, una dintre postări i-a agitat pe fanii divei, iar asta pentru că este o postare pe care nu o face prea des. Mădălina a urcat o poză cu un doliu, iar în descriere a pus mesajul „Odihnește-te în pace, îngeraș!”. Discreția ei i-a făcut pe fani să își pună multe semne de întrebare, mai ales că nimeni nu știe la cine se referă apelativul „îngeraș”.

Mădălina Ghenea își șochează fanii cu un mesaj dureros: „RIP LITTLE!” Este vorba de fiica ei, Charlotte?!

Imaginea a adunat peste 320 de comentarii într-un timp record, iar fanii au început o adevărată dezbatere. Unii sunt de părere că tragedia o vizează pe fiica ei, despre care Ghenea nu a vorbit prea des. Însă, sunt și unele voci care cred că mesajul este pentru renumitul artist Toto Cutugno.

Și, totuși, care este legătura dintre Mădălin Ghenea și Toto Cutugno? Ei bine, este foarte cunoscut faptul că Mădălina a plecat de ceva timp din România și a reușit să se facă remarcată peste hotare. Italia este țara ei de suflet și se pare că Toto Cutugno a fost primul ei iubit.

Mădălina Ghenea își șochează fanii cu un mesaj dureros: „RIP LITTLE!” Este vorba de fiica ei, Charlotte?!

Trista veste a morții lui Toto Cutugno a făcut înconjurul lumii, artistul stingându-se din viață la 80 de ani. Momentan, nimeni nu a dezvăluit cauza exactă a morții, singurele precizări fiind legate de o suferință care a durat luni de zile.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro