Reclamă

Roxana Ciuhulescu este una dintre vedetele veterane din spațiul monden. De ani de zile, aceasta este prezentă pe micul ecran și a răspuns mereu afirmativ oricărei provocări. Roxana este iubitoare de adrenalină, iar cei care o urmăresc de ceva timp sigur au observat aceast detaliu. Însă, ceea ce nu știe multă lume este faptul că, în spatele optimismului pe care îl afișează mereu, Roxana trăiește o adevărată dramă.

Roxana Ciuhulescu este un adevărat exemplu de putere, iar cel mai recent episod prin care a trecut demonstrează din plin asta. Vedeta a fost pusă în una dintre cele mai grele ipostaze pentru o mamă și anume, aceea de a-și vedea copilul pe patul de spital. Fiica ei din prima căsnicie, Ana a avut câteva probleme de sănătate, iar singura soluție pentru a scăpa de ele a fost operația.

Intervenția a fost una extrem de complicată și a durat 9 ore. În tot acest timp, Roxana Ciuhulescu a fost nevoită să își adune toate forțele și să fie puternică pentru fiica ei. În astfel de momente, vedeta a simțit nevoia să comunice cu fanii ei din online și le-a povestit cum de a ajuns micuța Ana pe masa de operație și ce diagnostic i-au pus medicii.

Roxana Ciuhulescu, primele declarații despre drama pe care o trăiește cu fiica ei. „Am simțit că nu am aer și că mor”

Roxana, emoții pentru fiica ei

Fiica Roxanei suferă de o formă severă de scolioză toraco-lombară care, așa cum spun medicii, a rezultat ca urmare a creșterii rapide în înălțime a Anei și din cauza lipsei de mișcare din pandemie. Din fericire, chiar dacă intervenția a fost una destul de complicată, Ana se simte mult mai bine, iar acum începe perioada de recuperare post operatorie.

„Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei – pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade.”

Și, pentru că totul a fost o reușită, Roxana Ciuhulescu nu a avut cum să nu mulțumească medicilor care au dat totul pentru ca fiica ei să fie bine. Fiind și o persoană religioasă de fel, vedeta crede că Dumnezeu a lucrat prin cadrele medicale extrem de pricepute și profesioniste.

„Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni! Suntem recunoscători tuturor și le mulțumim infinit celor care ne-au ajutat pentru a putea să efectuăm această intervenție. Nu a fost deloc ușor, însă vrem să-i mulțumim din suflet domnului Vlad Plăcintă, președinte Asociația Salvează o inimă.”

 


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro