Reclamă

Zilele trecute, excentricitatea unui adolescent de 19 ani a costat viața a două persoane nevinovate. Este vorba despre Vlad Pascu, tânărul care a spulberat doi tineri cu mașina în dreptul stațiunii 2 Mai. În urma cercetărilor efectuate de organele abilitate, a ieșit la iveală faptul că Vlad s-a urcat drogat la volan. 

Vlad Pascu a reușit să lase îndoliate și pline de durere familiile celor doi tineri pe care i-a ucis, în urmă cu câteva zile, în stațiunea 2 Mai. Vlad a ignorat regulile și a decis să ducă teribilismul său la cote maxime. Acesta s-a urcat drogat la volanul bolidului pe care l-a primit de la părinții lui, iar deznodământul a fost unul tragic.

Dincolo de fapta sa, mulți cred că acesta este un tipar al copiilor de bani gata, căci fix din această categorie face parte și Vlad Pascu. Părinții lui se învârt în cercurile de oameni bogați din Capitală și sunt implicați în multe afaceri imobiliare de succes. În ciuda faptului că fiul lor abia are 19 ani, asta nu i-a împiedicat să-i dea pe mână mai mulți bolizi luxoși, majoritatea marca Mercedes.

Pasiunea pentru mașini scumpe, trăsătură de familie

Se pare că Vlad a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl lui care, în trecut, s-a ocupat de evenimente de curse de mașini. Nu în România, ci în Olando, în orașul Roermond. Atunci când a fost în țară, aceasta a fost și directorul unei competiții de offroad din Vâlcea. Mihai Pascu a activat ani buni în acest domeniu și se pare că tocmai de aceea a crezut că fiul lui merită mașini puternice.

În timp ce băieții familiei sunt pasionați de motoare puternice, mama lui Vlad, Miruna Pascu se ocupă de imobiliare. Numele ei apare pe mai multe site-uri de profil, unde anunță că vinde terenuri în unele dintre cele mai bune zone din Capitală, unde prețul sare de un milion de euro. Și, tocmai pentru că banii nu sunt o problemă, Vlad Pascu a crezut că i se cuvine totul și a ignorat regulile de circulație.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro