Reclamă

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz. Creatorul a fost surprins, de-a lungul timpului, în compania multor femei celebre, dar se pare că niciuna nu l-a convins să o ia de soție. 

Cătălin Botezatu este unul dintre bărbații care a știut mereu ce vrea de la viață, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cariera lui nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales după ce a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale gloriei. Numele lui este cunoscut la nivel internațional și nu puține sunt vedetele care au fost cucerite de stilul lui și de piesele sale vestimentare. 

Pe plan personal, Botezatu a încercat mereu să fie discret și să nu vorbească prea mult despre femeile care au trecut prin viața lui. Deși nu au fost deloc puține la număr, se pare că niciuna dintre ele nu a fost suficient de bună, astfel încât designerul să își dorească să trăiască până la adânci bătrâneți lângă ea. 

Singura femeie pe care mama lui Cătălin Botezatu a vrut-o de noră. „Pe restul le-a urât”
Social media

Cătălin, cucerit de Tania Budi

Și, totuși, una dintre femeile cu care s-a iubit marele designer a fost pe placul mamei sale. Așa cum a povestit Cătălin într-un interviu, mama sa este destul de pretențioasă și nu este deloc ușor ca cineva să o convingă că merită să fie nora ei. 

„Niciodată nu ai cum să cerți o femeie atât de frumoasă precum Tania Budi. Eu cu ea am vrut să mă însor. Maică-mea mi-a spus mereu și îmi spune și acum că femeia pe care trebuia să o iau de soție, care ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii era Tania Budi. De altfel, cu ea a fost de acord, pe celelalte le-a urât. Dar asta-i mama.

Pentru mine, Tania Budi și acum arată superb. Dar, când am cunoscut-o, arăta ca un înger, cu niște ochi superbi, cu un păr superb, cu un timbru vocal superb. Este o femeie care n-are vârstă, o iubești de a început până la sfârșit.”


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro