Reclamă

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și solide cupluri de la noi din țară. De-a lungul timpului, cei doi au fost extrem de sinceri și transparenți cu fanii lor, dar se pare că tot nu au dat totul din casă. Însă, atunci când nu pun ei punctul pe „i”, există alte persoane care fac asta.

Andra este una dintre artistele care a muncit din greu pentru cariera din prezent. Alături de ea a fost mereu familia ei care și-a dorit tot ce este mai bun pentru artistă. Tatăl vedetei s-a plimbat peste tot în țară după Andra și s-a asigurat că fiica lui are parte de cel mai bun tratament pe unde merge.

Din iubire pentru Andra, tatăl ei a renunțat la tot, inclusiv la ceea ce făcea el pe plan profesional. Ba chiar și-a făcut un reconversie profesională și a devenit managerul ei. Tatăl Andrei a simțit din prima cum se face această meserie, așa că a făcut tot posibilul pentru ca lumea să afle de talentul fiicei sale.

Andra și Cătălin Măruță, dați de gol de patronul unui restaurant. Ce făceau cei doi, când credeau că nu-i vede nimeni
Facebook

Andra, sacrificii de dragul carierei

De un astfel de episod și-a amintit și omul de afaceri Sorin Constantinescu. Acesta a povestit cu tatăl Andrei ar fi fost în stare să facă orice pentru fiica lui, inclusiv să o lase să cânte gratis. Iar asta pentru că a știut că, dacă aceasta va performa într-un hotel atât de mare, expunerea ei va fi una imensă.

„O știu pe Andra înainte de Măruță. Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj. Mă ruga taică-su: Domne, vreau să cânte fata mea gratis! Omul foarte deștept. Taică-su era impresarul ei. Vreau să o lăsați să cânte numai să știu eu că a cântat la Hilton. Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea. Deci omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei. El a ridicat-o foarte mult. Nu îmi place Măruță, dar îmi place Andra”, spunea omul de afaceri, potrivit cancan.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro