Reclamă

De-a lungul timpului, fanii s-au obișnuit ca Lidia Buble să fie mereu prezentă în lumina reflectoarelor, fie că a fost vorba de muzică sau de alte proiecte adiacente. Însă, de data asta, artista s-a dat un pas în spate din atenția publică și se pare că a avut toate motivele să facă asta.

Lidia Buble nu trece prin cea mai bună perioadă din viața ei, deși o ține din vacanță în vacanță. Artista se răsfață așa cum știe ea mai bine, dar se pare că este forțată de împrejurări să facă asta. De ceva timp, fanii ei au observat că aceasta nu mai este deloc prezentă în lumina reflectoarelor, iar motivul este unul cât se poate de serios.

Artista a fost nevoită să ia o pauză de la cântat, iar asta din motive de sănătate. Lidia se află sub tratament, iar medicii i-au recomandat să facă o pauză vocală, dar vrea să mai cânte pe viitor. Ipostaza nu este deloc una plăcută pentru artistă, mai ales că este o fire sociabilă care trăiește pentru și prin muzică.

Lidia Buble, redusă la tăcere până sâmbătă

Sinceră și asumată ca de obicei cu fanii ei, aceasta a vrut neapărat să le povestească celor care o urmăresc prin ce trece. Faptul că a răcit și trebuie să ia o pauză de la muzică a fost o lovitură destul de puternică pentru artistă.

„E deranj mare. Până sambătă intru în pauză vocală. Pentru o vorbăreață ca mine nu există pedeapsă mai mare.”

Adevăratul motiv pentru care Lidia Buble a renunțat la muzică. „Nu există pedeapsă mai mare”

Vestea legată de pauza vocală vine la scurt timp după ce Lidia Buble a mai trecut prin câteva episoade neplăcute. În vacanțele pe care le-a bifat în Saint Tropez și în Italia, aceasta a fost jefuită și chiar la un pas de a lua bătaie într-un restaurant de fițe. În ceea ce privește pagubele materiale rezultate în urma furtului din Italia, Buble a povestit că a rămas fără una dintre cele mai scumpe genți din garderoba ei.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro