Reclamă

Nikita a fost una dintre cele mai cunoscute și controversate prezențe de pe micile ecrane la începutul anilor 2000. Popularitatea ei a dispărut la fel de repede precum a și apărut. Însă, la începutul acestui an, vedeta a revenit în România și a făcut o serie de declarații care par desprinse din scenariul unui film.

Nikita nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales pentru cei care obișnuiau să urmărească emisiunea „Poveștiri de noapte”, de pe Acasă TV. Blondina era o prezență constantă în platoul emisiunii și, de acolo a început ascensiunea ei către popularitate. Însă, la un moment dat, aceasta a dispărut din atenția publicului.

Mihaela Ispas, pe numele ei din buletin, s-a mutat în Spania, acolo unde și-a refăcut viața. Aceasta are două fete, dar partea cu adevărat interesantă abia de acum urmează. Nikita susține că Michele Morrone, unul dintre cei mai sexy actori din prezent, este topit după ea.

Michele Morrone este cunoscut publicului datorită rolului din filmul „365 Days”, de pe Netflix. Acesta a înnebunit toate doamnele și domnișoarele cu aspectul lui fizic, dar și cu scenele fierbinți din film. Însă, Nikita nu a fost impresionată de el, ci lucrurile au stat exact invers.

Nikita se iubește cu Michele Morrone?! Vedeta susține că actorul sexy din „365 Days” este topit după ea

Nikita: „Nu e bărbat de refuzat”

În ciuda faptului că poate părea scenariu de film, Nikita susține tare și răspicat că Michele Morrone este îndrăgostit până peste cap de ea. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cancan.ro, Mihaela Ispas a povestit că actorul i-a cunoscut fetele și că deja le tratează ca și cum ar fi fiicele lui.

„Mi-a cunoscut fetițele, s-a îndrăgostit de fiicele mele. Despre Vanessa spune că este fetița lui, că vrea să fie fetița lui, cât și Cristina. Dar are foarte mult drag de Vanessa, că e cea mai micuță, are opt ani. Tot timpul îi trimite mesaje, tot timpul îi spune că o iubește”, a spus Nikita pentru sursa citată.

Potrivit spuselor ei, relația dintre ea și Morrone ar fi început în 2021 și pare că este una de durată. Și, pentru că lucrurile sunt extrem de serioase, Nikita a ajuns să o cunoască și pe mama actorului.

Însă, chiar dacă Morrone este topit după românca noastră, Nikita nu se lasă convinsă cu una, cu două. Aceasta cunoaște reputația de cuceritor a actorului și, tocmai din acest motiv nu vrea să înceapă o relație cu el. Cu alte cuvinte, nu își dorește să fie bifată ca încă o femeie pe lista de cuceriri a lui Morrone.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro