Reclamă

Andreea Bălan este un exemplu pentru toate femeile care o urmăresc și nu numai. Ultimii ani din viața ei nu au fost tocmai unii roz, dar a găsit mereu puterea de a merge mai departe. Trădată în dragoste și la un pas de moarte, artista a demonstrat tuturor că niciodată nu este prea târziu să începi un nou capitol.

Andreea Bălan este una dintre vedetele care a primit multe lecții de la viață, unele mai dure decât altele. Însă, de fiecare dată, aceasta a învățat că trebuie să fie puternică și să depășească orice situație critică cu capul sus. Așa se face că, după mai multe dezamăgiri și episoade dure, vedeta este mai fericită și mai împlinită ca niciodată.

Chiar dacă acum radiază și are mereu un zâmbet pe chip, fanii nu pot uita episodul în care aceasta a fost la un pas de moarte, la propriu. Totul se întâmpla pe vremea când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a sa, Clara Maria. Artista a avut complicații la naștere și a pierdut mult sânge, iar medicii abia au putut să o stabilizeze.

Andreea Bălan rupe tăcerea, în lacrimi. „Nu mai pot să fac copii! Eu nu mai sunt la fel!” Vedeta a dezvăluit motivul
Social media

Andreea se bucură de cele două fiice ale sale

În ciuda faptului că și-a revenit după acel incident tragic, Andreea Bălan a rămas cu un regret. Și anume, acela că nu va mai putea avea niciodată copii. Artista iubește copiii mai mult decât orice pe lume, dar probleme de sănătate nu îi mai permit să devină mămică pentru a treia oară.

„Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, spunea Andreea, acum ceva timp.

Diagnosticul primit de Andreea din partea medicilor a fost unul destul de dur și anume, embolie amniotică. Mai exact, lichidul amniotic din uter a ajuns în sânge. Vedeta este conștientă că nu mai poate avea copii, deși își dorește din tot sufletul să aibă un băiat.

Însă, având în vedere cât de mult a avansat tehnologia medicală, jurata de la „Te cunosc de undeva” nu exclude posibilitatea de a apela la o mamă surogat, mai ales dacă lucrurile merg la fel de bine ca acum în relația cu Victor Cornea.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro