Reclamă

Bănuielile multora au devenit realitate în ceea ce privește viitorul lui Neymar. Starul brazilian nu a mai stat pe gânduri și a bătut palma cu Al Hilal, echipa adversară a lui Cristiano Ronaldo. Și, așa cum se știe deja, arabii au grijă să-i trateze așa cum se cuvinte pe legendele fotbalului, iar Neymar nu va face nici el excepție.

Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști la ora actuală. Aceasta a scris istorie pe terenul de fotbal, în ciuda faptului că, în ultima vreme, nu a mai putut intra să joace. Însă, accidentările au venit la pachet și cu câteva avantaje pentru el, iar unul dintre ele este cel al timpului de reflecție.

Neymar a avut suficiente zile la dispoziție pentru a decide cu cine va bate palma și la care club sportiv va juca, de acum încolo. Brazilianul se pare că a urmat exemplul lui Cristiano Ronaldo și a mers către cluburile sportive din Arabia Saudită. Mai exact, către cei de la Al Hilal.

Neymar, tratat ca un rege la Al Hilal. Ce beneficii are brazilianul acum, de când a bătut palma cu arabii
Eurosport

Neymar a dat lovitura

Clubul sportiv Al Hilal este cunoscut ca fiind adversarul din teren al celor de la Al Nassr, echipa unde joacă și Ronaldo. În trecut, s-a speculat foarte mult faptul că Al Hilal și l-ar fi dorit pe Messi în echipă. Însă, cum acest lucru nu a fost posibil căci Lionel a mers la Inter Miami, celor de la Al Hilal nu le-a rămas decât să-l trateze ca pe un rege pe nimeni altul decât Neymar.

Dincolo de banii pe care îi va primi care nu sunt deloc puțini, Neymar va avea mereu un avion privat la dispoziția sa, indiferent de oră sau zi. Brazilianul va locui într-o super casă, dotată cu toate cele necesare, inclusiv cu personal care se va asigura că nu-i va lipsi nimic.

De asemenea, de fiecare dată când Al Hilal marchează câte o victorie în fața adversarilor, Neymar va primi 80.000 de euro bonus. Și, partea financiară nu se încheie aici. Pentru că are o imagine puternică în online, de fiecare dată când acesta postează imagini în care promovează Arabia Saudită, va primi câte 500.000 de euro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro