Reclamă

Stelian Constantin Stoica a avut parte de un final tragic. Tânărul de 23 de ani s-a stins din viață la Spitalul Județean de Urgență Pitești, în urma unui incident care are în prim plan primăria. Accidentul care i-a adus finalul tânărului de 23 de ani s-a petrecut pe un teren de fotbal dintr-un centru de agrement din comuna Băbana.

Stelian Stoica nici nu și-a imaginat, vreo secundă, că una dintre marile lui pasiuni îi va aduce finalul. Tânărul din comuna argeșeană Băbana obișnuia să petreacă foarte mult timp pe terenul de fotbal. Atunci când nu alerga după minge, acesta prefera să se agațe de poarta de fotbal, să se joace.

Zilele trecute, pe 29 iulie, a fost ultima zi în care Stelian a mai putut face asta. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate observa că, în momentul în care acesta se agață de poartă, structura metalica s-a prăbușit cu totul peste el. Bara groasă de metal l-a lovit fix peste cap și se pare că acesta nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască.

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 23 de ani. A murit strivit de poarta de fotbal, mutată de primărie pentru a da o petrecere
Playsport

Familia lui Stelian este în stare de șoc

După accident, la fața locului s-a deplasat de urgență familia lui Stelian, dar se pare că nu au mai avut ce să-i facă. Înaintea poliției au ajuns angajații Primăriei Băbana. Cu doar o săptămână înainte, primarul împreună cu echipa acestuia au decis să mute poarta de fotbal pentru a organiza un picnic gratuit.

Primăria a vrut să sărbătorească cu toți cei din comună, oferindu-le mâncare gratis și premiind cuplurile care au aniversat 60 de ani de căsnicie. Momentan, nu se știe exact cum s-a organizat acest eveniment, însă, un lucru este cert. Poarta mutată în centrul de agrement din zona scenei i-a adus finalul lui Stelian.

Pe certificatul de decis al tânărul, semnat de medicul legist Dan Manu, cauza decesului este una extrem de tragică. Se pare că Stelian a murit după ce creierul său s-a desprins de oasele cutiei craniene sau, așa cum este numită în termeni medicali, dilacerare cerebrală. O astfel de afecțiune apare în cazul unui traumatism cranio-cerebral acut forte, în cazul lui Stelian, lovitura puternică o porții de fotbal.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro