Reclamă

Andra este una dintre artistele cu cea mai longevivă carieră în domeniul muzical. Prezentă de ani de zile pe micile ecrane, aceasta a înțeles că relația cu publicul este cea mai importantă. De-a lungul timpului, Andra și-a propus să nu aibă deloc secrete față de fani, dar, unele detalii abia acum au ieșit la iveală.

Andra are o carieră de invidiat pentru care a muncit din greu, încă de la o vârstă foarte fragedă. Artista mergea peste tot, pe la toate concertele, iar aproape i-a fost familia. Tatăl ei a renunțat la tot pentru a o însoți și pentru a se asigura ca fiica lui nu pățește nimic pe la concertele din țară.

Tocmai datorită acestui sacrificiu pe care tatăl ei l-a făcut pentru ea, Andra le este profund recunoscătoare celor din familia ei. Atât mama, cât și tatăl ei au încercat să îi transmită cele mai bune principii și să o învețe valori morale care să o ajute în viața.

Ce religie are, de fapt, Andra. Fanii au aflat abia acum acest detaliu
Social media

Andra, relație specială cu Dumnezeu

Unul dintre obiceiurile pe care le-a preluat de la părinții ei este credința în Dumnezeu. Andra este o persoană extrem de religioasă și nu s-a oprit nicio secundă din a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce are în prezent. Artista a povestit, în urmă cu ceva timp că, de fiecare dată, înainte să urce pe scenă, rostește o rugăciune care o ajută foarte mult.

Însă, ceea ce nu știu fanii ei este, de fapt, ce religie are artista. Soția lui Măruță mai are doi frați care îi sunt extrem de apropiați și cu care se înțelege de minune. Ei bine, cei doi sunt catolici, iar asta pentru că părinții ei au fost catolici atunci când cei doi au venit pe lume.

Ulterior, mama și tatăl Andrei s-au căsătorit religios și, tot atunci, a avut loc și convertirea la ortodoxism. Însă, indiferent de religie, Andra a fost mereu credincioasă și fix acest lucru îi învață și pe copiii ei. În tot acest proces are un ajutor de nădejde, pe Părintele Cristian, care le este duhovnic.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro