Reclamă

Situație bizară pe străzile din Cluj. Protagonistul, un jurnalist cunoscut pentru reportajele din inima Ucrainei. În timp ce se deplasa spre Cluj, jurnalistul s-a ciocnit de un alt autoturism. La scurt timp după incident, mașina lui a explodat. 

Radu Hossu, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi a avut parte de un incident inexplicabil. În timp ce se deplasa spre Cluj, s-a tamponat ușor de un alt autoturism. Primul instinct al jurnalistului a fost să coboare din mașină și să vadă în ce stare se află persoana de la volanul celuilalt autoturism.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar după ce au discutat mai mult, cei doi au ajuns la concluzia că cel mai bine este să facă o amiabilă. Radu a decis să meargă la casa femeii pentru a se înțelege cu ea. În drum spre casa femeii, jurnalistul Hossu a avut parte de un incident care l-a lăsat fără cuvinte.

Mașina a explodat când Radu Hossu a deschis capota

În momentul în care a pornit mașina să plece la drum, a observat că i s-a aprins martorul STOP în bord. A mai mers puțin, apoi a oprit mașina. Hossu a decis să deschidă capota, moment în care a auzit prima explozie. A ales să distanțeze de mașină, moment în care a auzit cea de-a doua bubuitură.

„Cobor dealul de la Corunca (la intrare în Târgu Mureș) când mi se aprinde martorul STOP, mă opresc după încă aproximativ 50 de metri. Trag maneta de ridicat capota pentru că părea că iese un abur de sub capotă. Un martor se oprește peste drum și amândoi încercăm să ridicăm capota, blocată pentru că prinderea era îndoită probabil, moment în care se aude prima explozie sub capotă. Totul în 20-30 de secunde de la scoaterea primei urme de fum/abur, până la prima explozie. Ne îndepărtăm. Iau bagajele din mașină și alte lucruri din mașină în care aveam și jucării airsoft moment în care se aude a doua explozie puternică, care practic distrus mașina și începe încediul ÎN mașină. Un pompier în civil încearcă și el pănă la venirea Pompierilor să facă ce poate”, a explicat Radu Hossu, pe Facebook.

Mașina unui cunoscut corespondent român de război a explodat. Înainte, s-a tamponat cu un alt autoturism
Facebook

Din fericire, nu au existat victime

Jurnalistul Hossu nu își explică de ce a explodat mașina Dacia Duster, mai ales că autoturismul a fost inspectat înainte de a ajunge în posesia lui.

„Îi spune doamnei că poate ar fi bine totuși să se ducă la UPU. Recomandarea a fost una bună, pentru că dânsa nu are nimic (investigații Computer Tomograf, investigațiile Unității de Primiri Urgențe), lucru declarat și în scris Poliției Judiciare. Vin pompierii, salvarea. Se stinge incendiul. Doamna ajunge la UPU, declară că ‘nu dorește să depună plângere penală în cauză’. Practic nu există vătămare, doar daune materiale. Asta e cel mai important.

Sun la Autonom să le prezint situația. Le trimit poza cu impactul și apoi clipurile cu Dusterul torță. Un reprezentant de al lor îmi spune că mașina nu doar a fost inspectată, înainte de a-mi fi înmânată să plec în război cu ea, ci verificată extrem de bine tocmai pentru ca practic să nu mă lase în drum. Toată lumea de la ei de la tehnic (să nu uităm, am fost luni de zile cu un Duster de al lor în zona de front și pe FRONT, care de mai multe ori mi-a salvat viața, iar înainte a fost cu un jurnalist de război) pare că ridică o sprânceană”, a scris Radu Hossu.

Mașina unui cunoscut corespondent român de război a explodat. Înainte, s-a tamponat cu un alt autoturism
Facebook

Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro