Reclamă

Lee Ryan este dovada clară a faptului că, uneori, în viață, fericirea vine din lucruri mici. Londonezul a câștigat o avere la loto și nu a stat prea mult pe gânduri. Și-a cumpărat o casă, mașini scumpe, un avion și un elicopter. Într-un final, a ajuns să locuiască pe stradă. Dar, în prezent, lucrează ca decorator și spune că este mai fericit ca niciodată. 

În 1995, Lee Ryan a devenit primul om din Marea Britanie care a câștigat o avere în timp ce era în închisoare. Acum, aceasta este decorator și lucrează cu pasiune la toate proiectele sale. Ba mai mult, se descrie ca fiind un „miliardar spiritual”.

După ce a câștigat jackpotul de 6.5. milioane de lire sterline, Lee Ryan și-a cumpărat o casă cu piscină, două biciclete Ducati, un avion, un elicopter și mai multe mașini scumpe. Dar, viața lui de vis s-a încheiat în 2010, când a devenit falit.

Blestemul loteriei. A câștigat 6.5 milioane de lire sterline, a fost la închisoare, iar acum a ajuns pe străzi
The Sun

Ryan a „spart” premiul de la loto în câteva luni

Lee s-a transformat într-un om fără adăpost, care locuia pe străzi. Tocmai de aceea, a numit câștigul la loto ca fiind cel mai mare blestem al său. Dar, nu s-a dat bătut. La cei 63 de ani, Lee Ryan a început totul de la zero. Iubește să decoreze și să picteze case asemănătoare cu cea pe care a avut-o și el, cândva.

Acum, spune că este mai fericit ca niciodată, chiar dacă nu mai are multe. În continuare, acesta joacă a loto și speră că va câștiga, din nou. „Cred în legea atracției, de aia cred că voi câștiga din nou. Dar, nu va însemna la fel de mult ca prima dată. Știu că sună ciudat, dar nu am nevoie de nimic. Dacă aș putea da timpul înapoi, a-și construi un hotel pentru oamenii străzii.”

Lee Ryan nu s-a putut bucura nouă luni de premiul său, pentru că a fost în închisoare. Acesta își ispășea pedeapsa pentru furt de mașini.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro