Reclamă

Victorie pentru frații Tate, care au scăpat din arestul la domiciliu. Andrew și Tristan au fost plasați sub control judiciar, ceea ce înseamnă că după mai bine de jumătate de an, pot să-și părăsească vila din Pipera. Milionarii au spus ce planuri au acum că sunt liberi.

Primul lucru pe care l-au făcut frații Tate după ce au scăpat de arestul la domiciliu

Deși era de așteptat ca cei doi frați să dea o petrecere pe cinste, după cum și-au obișnuit fanii, se pare că au alte planuri. Andrew Tate s-a întors spre credință mai mult ca niciodată în ultimele luni, iar acest lucru se reflectă și în planurile sale în calitate de om liber.

Britanicul a vorbit cu reporterii și le-a spus care este primul lucru pe care vrea să îl facă după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Culmea, a spus că se va întoarce tot acasă, în Pipera, unde are de gând să se odihnească.

Și chiar asta au făcut. În după-amiaza zilei de vineri, la casa lor s-au deplasat  maseuze profesioniste, care probabil i-au ajutat pe cei doi frați să se relaxeze.

Ce nu au voie în continuare să facă Andrew și Tristan Tate, după ce au fost plasați sub control judiciar

Andrew și Tristan Tate au fost acuzați de DIICOT la începutul anului 2023 de viol, trafic de persoane în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat. Au petrecut 3 luni în Arestul Central al Bucureștiului, iar mai apoi alte 4 în arest la domiciliu.

Acum, când au fost plasați sub control judiciar, cei doi frați nu sunt 100% liberi. Nu au voie să părăsească țara, trebuie să revină la secția de Poliție de care aparțin regulat să semneze controlul și le este strict interzis să ia legătura cu alte persoane implicate în doar, fie ele suspecți sau martori.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro