Reclamă

Ies la iveală tot mai multe cazuri șocante din spitalele din România. În Prahova, un medic a cusut mânerul unei frâne de bicicletă în piciorul unui pacient. Nimeni nu și-a dat seama de ce tânărul avea dureri până când acesta nu a ajuns în Olanda și s-a operat.

Un medic din Prahova i-a cusut unui tânăr frâna bicicletei în picior

Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a accidentat în timp ce mergea pe bicicletă. A căzut și a ajuns direct la spital la Urlați, după ce a sunat la 112. A fost dus la urgențe cu două găuri în picior și avea pierderi mai de sânge.

În ciuda gravității situației, medicii l-au tratat fără să ceară o ecografie să vadă ce s-a întâmplat cu piciorul lui. În schimb, rănile adânci i-au fost cusute, apoi a fost trimis acasă. În zilele ce au urmat, tânărul a avut dureri crunte, așa că a ajuns din nou la aceeași unitate medicală.

A doua oară când s-a prezentat la Spitalul din Urlați, a fost consultat de un alt doctor. Nici de data aceasta nu i-a fost făcută o radiografie. În schimb, i s-a recomandat să-și pună comprese cu gheață, ca să se reducă umflătura de la nivelul piciorului.

Ce au găsit medicii din Olanda în piciorul pacientului

Norocul bărbatului a fost că în săptămânile ce au urmat, a fost nevoit să facă o călătorie în Olanda. În ciuda durerilor pe care le avea, a hotărât să meargă, deoarece avea un contract semnat.

Doar că nici aici, durerile nu s-au mai diminuat. În timpul zborului, cusăturile ce i s-au făcut la Urlați au plesnit și a avut nevoie să își schimbe de mai multe ori pansamentele.

Angajatorul său a rămas fără cuvinte când l-a văzut în ce stare este. Așa că a decis să-l trimită numaidecât la o clinică.

Medicii din Olanda i-au făcut investigații, iar ce au găsit în picior i-a lăsat fără cuvinte. După ce au tăiat cusătura, au găsit  o tijă de 8 centimetri în pulpă: era frâna bicicletei. Obiectul străin a fost îndepărtat prin operație, iar acum românul se recuperează.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro