Nu mai este niciun secret faptul că lui Cătălin Botezatu îi place luxul și rafinamentul. Asta nu se aplică doar lucrurilor materiale, ci și planul gastronomic. Recent, designerul a renunțat la preparate cu denumiri complicate și a mers pe clasic. Însă, nu clasicul obișnuit, ci varianta exclusivistă.
Cătălin Botezatu a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care este azi. Creatorul are un stil de viață la care mulți visează, dar la care nu mulți au acces. Bote este la nivelul la care nu se mai uită la cifre și nu ține cont de sume atunci când vine vorba de răsfățul propriu.
Cătălin este recunoscut pentru vacanțele extravagante pe care le face și pentru preparatele exclusiviste pe care le încearcă. De data asta, celebrul designer a ales să îmbine utilul cu plăcutul. Acesta a aflat că poate mânca tradițional, dar, în același timp și exclusivist.
Cătălin Botezatu a avut parte de o experiență unică
Pentru asta, Cătălin Botezatu a mers până la Cluj. Acolo, vedeta a avut parte de o servire ca la carte și și-a răsfățat papilele gustative cu un preparat aparte. Deși poate suna ciuda, micii înveliți în foiță de aur sunt noua „fiță” de la Cluj. Preparatul s-a viralizat cu viteza luminii, așa că Bote nu s-a putut abține să nu și-l comande și să nu-l încerce.
Potrivit celor de la cancan.ro, pentru un singur platou cu preparate de lux, Bote a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 1.200 de euro. Însă, preparatul în sine, micii în foiță de aur de 24 de karate au costat 500 de euro. Prețul este unul extrem de piperat, dar, micii nu au fost unii obșinuiți, ci au fost preparați pentru gusturi fine.
Motivul pentru care designerul se află la Cluj este fapul că zilele acestea va avea loc Untold, un festival de la care nu are cum să lipsească.