Reclamă

Președintele AUR, George Simion, a anunțat că va acorda burse școlare în valoare de 1.000 de lei pentru doi copii de AUR ai României, Vlad Ciobanu și David Dumitrescu.

Acești copii se confruntă cu dificultăți financiare, dar au rezultate bune la învățătură. Aceșta au demonstrat o iubire profundă pentru țara noastră și au impresionat publicul prin talentul lor în emisiuni precum „Românii au talent” și „Next Star”, spune George Simion, liderul AUR.

Programul de burse a fost anunțat de George Simion și va fi valabil până la finalul mandatului său de parlamentar. Vlad Ciobanu, originar din Chișinău, a impresionat întreaga țară cu talentul său artistic la „Românii au talent”.

Burse pentru doi elevi din România din partea lui George Simion

David Dumitrescu, din București, a fost remarcat pentru talentul său la „Next Star”. Președintele AUR a subliniat că acești tineri merită sprijinul și recunoașterea pentru performanțele lor și dragostea pentru România.

George Simion va da 1.000 de lei anumitor români! Iată cine sunt norocoșii care vor primi bani de la liderul AUR
Arhivă presă

În plus, AUR a lansat un alt program, „microbuze școlare pentru elevii de la sate”, pentru a ajuta copiii din zonele rurale să aibă acces la educație. Simion a evidențiat că accesul la educație în mediile rurale este o problemă persistență și că autoritățile trebuie să implementeze programe și soluții eficiente pentru a îmbunătăți această situație.

Astfel, AUR se angajează să sprijine educația și să susțină copiii talentați din România, oferind burse și facilitând accesul la educație în zonele rurale prin programe precum „microbuze școlare pentru elevii de la sate”. George Simion a subliniat importanța educației și a recunoscut că sprijinul acordat copiilor este crucial pentru dezvoltarea lor și pentru viitorul țării noastre.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro