Reclamă

Crimă oribilă descoperită în Otopeni: o mamă a născut acasă, apoi și-a ars bebelușul în soba casei. Polițiștii au descoperit crima după ce femeia a mers la spital.

A născut acasă, apoi și-a ars bebelușul în sobă

Femeia care a fost capabilă de o asemenea faptă oribilă are 41 de ani și este din localitatea Otopeni, Ilfov. În urmă cu aproximativ o săptămână, a adus pe lume un bebeluș, pe care a decis să îl nască acasă.

Nu este clar însă din ce motiv, ilfoveanca nu și-a dorit copilul. Dar în loc să ceară ajutor, a luat o decizie înfricoșătoare. A luat pruncul și l-a pus în sobă, apoi a făcut focul. Rămășițele lui carbonizate au fost descoperite de oamenii legii în momentul în care s-a descoperit ce a făcut femeia.

Medicii de la spital au fost cei care au descoperit crima

Totul a ieșit la iveală după ce aceasta s-a dus la spital. Medicii au suspectat că a născut acasă, dar nici urmă de copil. Așa că s-au autosesizat și au sunat la Poliție.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, un criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lfov. De asemenea, a fost prezent și un medic legist din cadrul Serviciul de Medicină Legală Ilfov.

Oamenii legii au inspectat locuința, iar când au ajuns la sobă au rămas fără cuvinte. Înăuntru era trupul ars al bebelușului.

Pentru fapta sa oribilă, femeia riscă acum ani greu în spatele gratiilor. După ce a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie, a fost preluată de polițiști. Inițial, a fost reținuta pentru 24 de ore pe data de 25 iulie.

Apoi, judecătorii au decis ca aceasta să fie arestată preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind efectuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro