Reclamă

Cazul înspăimântător a avut loc în Malaezia în urmă cu 5 zile. Fermierul Addi Bangsa a fost găsit decedat în corpul unui crocodil uriaș. Întreaga comunitate a fost șocată de o astfel de descoperire. Mai mult decât atât, a făcut deja înconjurul internetului stârnind groaza tuturor.

Un bărbat a fost înghițit de un crocodil lung de 4 metri

Cadavrul unui fermier dispărut în urmă cu patru zile, a fost găsit în interiorul unui crocodil uriaș. Căutările disperate ale familiei s-au întins pe lungă durată însă s-au încheiat tragic. Reprezentanții Departamentului pentru Faună Sălbatică din Sabah au tăiat stomacul imensei reptile și au descoperit rămășițele lui Bangsa în interiorul acestuia.

Addi Bangsa, în vârstă de 60 de ani, dispăruse fără urmă recent. Familia îngrijorată căuta cu disperare orice informație despre locul în care acesta s-ar putea afla.

După patru zile de căutări, anchetatorii au primit un indiciu crucial de la o altă echipă de salvare. Aceasta sugera că un crocodil mascul ar fi înghițit victima.

Într-un adevărat act de curaj, echipa de salvare a reușit să împuște reptila sâmbătă, 22 iulie. Monstrul a murit în jurul orei trei dimineața, iar câteva ore mai târziu, în prezența familiei fermierului dispărut, stomacul crocodilului a fost tăiat. Totul cu scopul de a găsi dovezi în acest caz tragic.

Crocodilul, care cântărea în jur de 800 de kilograme și măsura aproximativ 4,2 metri în lungime l-a  devorat.

În urma examinărilor, s-a confirmat că rămășițele găsite în interiorul reptilei aparțineau fermierului dispărut. Momentul descoperirii a fost unul de durere și tristețe pentru membrii familiei lui Addi Bangsa. Aceștia au fost prezenți la fața locului în timpul procedurii de eviscerare a crocodilului.

Conform datelor din presa internațională, reptila ar fi avut 800 de kilograme și peste 4 m.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro