Reclamă

În mijlocul sezonului estival, mii de bucureșteni vor rămâne fără apă caldă. Întreruperea este una programată fiind anunțată de către compania Termoenergetica. Motivul pentru care peste 300 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă este demararea lucrărilor de reabilitate a sistemului de conducte.

Mii de locuitori din Capitală rămân fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica SA a anunțat că aproximativ 310 blocuri vor fi afectate în acest sens. Excepție face Sectorul 2 din București. Lucrările planificate vor fi demarate la începutul săptămânii viitoare.

Acestea se vor desfășura până la data de 31 iulie, având scopul de a îmbunătăți sistemul de furnizare a apei calde. Reprezentanții companiei Termoenergetica speră că aceste lucrări vor elimina posibilele avarii sau întreruperi neplăcute în viitor.

Sectorul 1 va fi afectat de lucrări în zona Calea Griviței. În zona respectivă se vor efectua lucrări de reîntregire a magistralei. Astfel, furnizarea de apă caldă va fi sistată pentru aproximativ 20 de blocuri între 25 și 28 iulie 2023.

În Sectorul 3, lucrările vor avea loc în zona străzii Zizin. Și aici, aproximativ 95 de blocuri vor fi afectate, iar furnizarea apei calde va fi întreruptă între 24 și 28 iulie 2023.

Sectorul 4 va fi afectat în zona străzii Străduinței nr. 4, unde se vor înlocui aproximativ 50 de metri de conductă. Astfel, 90 de blocuri nu vor avea apă caldă între 24 și 31 iulie 2023.

 

În Sectorul 5, lucrările de reparații la conducte vor avea loc în zona străzii Locotenent Colonel Constantin Marinescu. Acestea vor determina întreruperea furnizării de apă caldă pentru aproximativ 40 de blocuri în perioada 21 și 28 iulie 2023.

Sectorul 6 va fi afectat de lucrări în zona Bulevardului 1 Mai, unde aproximativ 65 de blocuri vor rămâne fără apă caldă între 23 și 26 iulie 2023.Termoenergetica a atras atenția că termenele oferite pentru terminarea lucrărilor sunt estimate și pot varia în funcție de complexitatea intervențiilor.

Pentru informații suplimentare, cetățenii pot apela numerele de telefon: 031.9442 sau 0800.820.002, iar informații referitoare la avarii pot fi obținute și prin intermediul aplicației mobile TermoAlert.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro