Reclamă

Incidentul a avut loc vineri în incinta sălii de așteptare de la Aeroportul Internațional Sibiu. Incinta era plină de pasageri care așteptau să se îmbarce în avion. La un moment dat însă, o bucată din tavan s-a desprins și a căzut chiar peste scaunele pe care au stat călătorii. Zgomotul a fost unul puternic, astfel că, pasagerii care se aflau în sală s-au speriat.

Tavanul Aeroportului Sibiu s-a prăbușit

Potrivit martorilor  bucata de tavan s-a desprins și a căzut între scaunele din sala de așteptare. În interiorul acesteia se aflau mai mulți pasageri pregătiți să se îmbarce în aeronavă.

În urma incidentului, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au intervenit rapid și au izolat zona . Totul pentru a preveni alt risc și a proteja pasagerii. Cu toate acestea, panica s-a instalat rapid printre cei prezenți.

Martorii au mărturisit că au avut temerea că o bucată mai mare ar fi putut ulterior să cadă, punându-le în pericol viața.

Din fericire nu au existat victime în urma acestui incident șocant.

Reprezentanții aeroportului au explicat că evenimentul a survenit în timpul unor lucrări de consolidare. Mai exact, în această perioadă sunt derulate reparații ale structurii de rezistență a terminalului. Conform comunicatului din partea Aeroportului Sibiu se pare că adezivul folosit pentru plăcile de rigips s-a slăbit în urma acestor intervenții.

Precizăm că în cursul zilei de astăzi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins din cauza slăbirii adezivului, din moment ce se efectuau lucrări de consolidare a structurii. În încercarea noastră de a asigura siguranța pasagerilor, am izolat zona afectată și am dispus verificarea integrității tuturor plăcilor de rigips din zonele unde au avut loc lucrări pentru a ne asigura că nu există alte riscuri”, susțin reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Pentru a-i proteja pe călători, conducerea terminalului a luat decizia de a îndepărta temporar scaunele din zona respectivă. În urma lucrărilor, inclusiv pereții centrali ai incintei urmează să fie consolidați.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro