Reclamă

Problema termoficării în București continuă: 300 de blocuri nu vor avea apă caldă în perioada ce urmează. Se fac noi lucrări la conducte în mai multe zone ale capitalei. 

Bucureștenii, din nou fără apă caldă: alte 300 de blocuri sunt vizate

Compania Municipală Termoenergetica anunță începerea unor noi serii de lucrări la sistemul de conducte din București. Astfel că începând de luni, 24 iulie, un număr de 300 de blocuri din mai multe sectoare vor rămâne fără apă caldă.

Este vorba de zone din  sectoarele 1, 3, 4, 5 şi 6 din București. Compania a transmis despre ce cartiere este vorba:

  • 20 de blocuri din zona Calea Griviţei din sectorul 1 vor rămâne fără apă caldă în perioada 25 iulie, ora 9.00 – 28 iulie 2023, ora 23.00
  • 95 de blocuri din zona străzii Zizin din sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă în perioada 24 iulie, ora 10.00 – 28 iulie, ora 23.00
  • 90 de blocuri din sectorul 4 nu vor avea apă caldă în perioada 24 – 31 iulie 2023, ora 23.00
  • 40 de blocuri în zona străzii Locotenent Colonel Constantin Marinescu din sectorul 5, în perioada 21 – 28 iulie 2023, ora 23.00.
  • 65 de blocuri din zona Bulevardului 1 Mai din sectorul 6 nu vor avea apă caldă în perioada 23 – 26 iulie 2023, ora 23.00.

Cât vor dura reparațiile la sistemul de termoficare

Compania și-a cerut scuze pe acum pentru disconfortul creat cetățenilor. În plus, i-a înștiințat că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea şantierelor şi decopertarea galeriilor. Astfel că în unele cazuri, în funcție de cât durează reparațiile la conducte, în unele zone apa caldă s-ar putea să revină cu întârziere.

Potrivit companiei, se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operaţiuni, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat.

Termoenergetica efectuează în această vară mai multe lucrări la conductele de termoficare, aflat într-un stadiu de degradare avansat.

În fiecare iarnă, atunci când căldura și apa caldă sunt esențiale, mii de bucureșteni sunt afectați de problemele de la sistem. Aceste serii de reparații sunt menite să le remedieze.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro