Reclamă

WhatsApp vine cu o noutate în ceea ce privește eficientizarea comunicării prin aplicație. Îi vizează însă strict pe utilizatorii sistemului de operare Android. Mai exact, pe cei care dețin un ceas inteligent pe care îl folosesc conectat la telefon.

WhatsApp aduce o actualizare inedită pentru utilizatorii sistemului de operare Android

WhatsApp este dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. Periodic, reprezentanții acesteia abordează schimbări în cadrul ei. Totul pentru a veni în sprijinul milioanelor de utilizatori. De data aceasta, WhatsApp introduce o

actualizare inovatoare destinată utilizatorilor Android. Este vorba despre cei care dețin un ceas inteligent la mână.

Noua actualizare le permite acestor utilizatoricu dispozitive care rulează cel mai recent software Wear OS 3 să interacționeze cu WhatsApp direct de pe ceasul lor inteligent.

Modificarea a fost aplicată deja de ieri. Astfel că, toți utilizatorii care au un ceas inteligent compatibil pot beneficia de această funcție revoluționară. Prin intermediul ei pot trimite și primi mesaje fără a atinge telefonul mobil.

Cu ajutorul acestei actualizări majore, utilizatorii pot iniția noi conversații sau răspunde la mesaje primite. Totodată au posibilitatea de a prelua apeluri vocale pe WhatsApp, toate direct de pe ceasul inteligent.

O caracteristică aparte a acestei actualizări este disponibilitatea funcționalității pentru ceasurile inteligente LTE. Acestea sunt conectate la rețelele mobile 4G/5G. Astfel, utilizatorii pot chiar să părăsească locuința fără telefonul Android.

Vor putea verifica în afara locuinței, mesajele sau răspunde la apeluri pe WhatsApp cu un simplu gest, la încheietura mâinii.

Acum poți folosi WhatsApp de la încheietura mâinii cu noua aplicație WhatsApp pentru Wear OS,” a spus MarkZuckerberg.

Conform datelor oficiale, WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori din peste 180 de țări. Aplicația este una dintre cele mai folosite pentru mesaje, apeluri sau transmitere de imagini și documente.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro