Reclamă

La trei săptămâni de la tragedia care a șocat întreaga lume, ies la iveală detalii tulburătoare. Un fost prieten apropiat al lui Stockton Rush, CEO-ul OceanGate, și unul dintre primii pasageri care au mers pe Titan a făcut mărturisiri cutremurătoare. Acesta îl acuză pe Rush că a conceput o „capcană pentru miliardari”. Mai mult, acesta și-ar fi pus clienții în pericol, știind că nava are zilele de funcționare numărate.

Un fost apropiat de al șefului Ocean Gate, mărturisiri șocante despre submersibil

Operatorul de submarin Karl Stanley a dezvăluit aspecte șocante despre evenimentul tragic. Acesta a lăsat de înțeles că șeful Ocean Gate a anticipat că va urma o tragedie.

Karl Stanley a susținut că proprietarul submersibilului „știa cu siguranță că se va sfârși așa”. Amintindu-și de experiența personală din călătoria cu submersibilul Titan, Stanley a povestit că a auzit zgomote suspecte în timpul scufundării.

„La propriu și la figurat, a fost o scenă dezastruoasă. A fost ultima persoană care i-a ucis pe cei doi miliardari și i-a pus să plătească pentru acest privilegiu”, a afirmat Stanley.

Operatorul de submarin nu s-a oprit aici cu acuzele. Acesta a precizat că șeful Ocean Gate era dispus să-și riște propria viață și pe cea a clienților săi doar pentru a „intra în istorie”

Fostul apropiat al miliardarului și-a amintit de timpul coborârii pe Titan în Bahamas în 2019. Acesta a precizat că a auzit zgomote puternice asemănătoare unor împușcături. Acestea au făcut ca experiența să fie absolut înfricoșătoare.

Este un sunet terifiant atunci când ești atât de departe sub ocean într-o navă care a mai coborât atât de adânc doar o dată în trecut”, a spus Stanley.

Deși susține că a semnalat problemele către companie,acestea nu au fost luate în serios.Pe 18 iunie, submersibilul Titan a pierdut contactul cu solul. Acest lucru s-a întâmplat după doar o oră și 45 de minute de la coborâre.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro