Reclamă

Simona Halep s-ar putea reîntoarce pe terenul de tenis în toamnă, după ce jurnaliștii americani au analizat dosarul său.

Potrivit informațiilor de la Essentially Sports, Simona Halep ar putea reveni în lumea tenisului după încheierea turneului US Open 2023. Cu toate că ar trebui să fie suspendată timp de doi ani, se pare că va beneficia de o reducere de un an, ceea ce-i va permite să se întoarcă mai devreme.

Când se va întoarce Simona Halep pe teren. Anunț oficial din SUA

Simona Halep a lipsit de pe terenul de tenis după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat în timpul US Open 2022. De atunci, a fost implicată în mai multe audieri și a susținut că este nevinovată. Cu toate acestea, a fost acuzată de o a doua încălcare a regulilor antidoping legată de neregularitățile din pașaportul biologic. Progresul în cazul său a fost încetinit.

Când va reveni Simona Halep pe teren. Anunț bombă venit din SUA

În prezent, Simona Halep ocupă locul 55 în clasamentul WTA. Cu toate că mai are 1.000 de puncte câștigate în Canada anul trecut, nu va putea să-și apere aceste puncte și va fi eliminată din clasament începând cu data de 4 august 2023.

Cu toate acestea, România mai are alte jucătoare în top 100. Irina-Camelia Begu a coborât un loc, Sorana Cîrstea a urcat cinci poziții, iar Ana Bogdan a avansat cu opt trepte.

Încurajări din partea unei foste campioane

Violeta Beclea-Szekely, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice din 2000, înțelegând situația prin care trece Halep, o sfătuiește să se înconjoare doar de oameni de încredere care o susțin emoțional într-un moment atât de dificil.

Violeta Beclea-Szekely consideră că o astfel de experiență poate fi copleșitoare și că este esențial să te ridici și să demonstrezi că ești mai puternic decât adversitățile. Ea încurajează pe Simona Halep să se concentreze pe demonstrarea contrariului și să nu se lase afectată de momentele dificile.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro