Reclamă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF) a anunțat producerea unui incendiu de vegetație între localitățile Bragadiru și Măgurele din județul Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul se manifestă pe un câmp, fiind degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

„Au fost alertate nouă autospeciale de stingere cu apă și spumă. Misiunea este în dinamică, revenim cu date suplimentare”, a anunțat ISUBIF.

ISUBIF anunță că în prezent nu există pericolul de extindere a incendiului către zona de case. De asemenea, pentru informarea populației din zona afectată, a fost emis și un mesaj RO-ALERT.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro