Reclamă

Mii de zboruri anulate sau pierdute, vacanțe ruinate și mulți nervi întinși la maxim. Acestea sunt atributele tabloului care a guvernat în ultimele zile în aeroporturile din Europa. Motivul? O grevă a personalului de pe aeroporturile italiene. Criza respectivă a reușit să perturbe sâmbătă și duminică sute de zboruri. Astfel au fost  afectate deplasările a mii de călători.

Mii de zboruri anulate în ultimele două zile

Greva din Italia a dat peste cap întreg sistemul aerian.. Angajaţii de la sol au întrerupt lucrul de câteva ore. Astfel, aceștia au reușit să afecteze activitatea și pe alte aeroporturi dim Europa.

Au intrat în grevă şi piloţii şi însoţitorii de zbor de la compania aeriană Vueling. De asemenea, piloţii companiei Malta Air, care operează unele zboruri ale Ryanair au fost și ei în grevă.

Conform estimărilor, au fost anulate aproape 1000 de curse aeriene, cu un total de circa 25.000 de pasageri. Numai pe aeroportul din Napoli au fost anulate 118 zboruri, iar alte 150 în total pe cele două aeroporturi din Milano, Linate şi Malpensa.

La Fiumicino, aeroportul care deserveşte Roma, au fost anulate 200 de zboruri, cu destinaţii cum ar fi Copenhaga, Stockholm, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo sau Catania.

Agitație și nervi întinși la maxim și pe Aeroportul Otopeni

Aeroportul Otopeni a fost de asemenea cuprins de haos în urma grevei care a afectat sistemul italian de transport. Astfel în ultimele două zile au avut loc întârzieri masive și anulări de zboruri.

Sute de călători se confruntă cu inclusiv la această oră cu nemulțumiri în acest sens. Încă de la primele ore ale dimineții, cursele de pe Aeroportul Otopeni au început să înregistreze întârzieri semnificative. Companiile care au ca activitate procedurile de despăgubire în domeniu au primit numeroase plângeri în acest sens.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro