Reclamă

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în Vama Veche.Un  de 21 de ani a fost împușcat în picior de către un bărbat în vârstă de 50 de ani. Conflictul a izbucnit din cauza unei dispute legate de muzica ascultată de băiatul de 21 de ani. Cei doi își petreceau vacanța într-un camping.

Împușcat în picior pentru că asculta muzică

Conform relatărilor martorilor, totul s-a petrecut în jurul orei 18:20 într-o curte a campingului respectiv.

Tânărul rănit a fost descoperit plin de sânge, având o rană gravă la picior.

Martorii prezenți în camping au povestit că motivul disputei violente ar fi fost legat de preferințele muzicale ale celor doi. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-ar fi arătat de mai multe ori deranjat de muzica ascultată de tânăr. La un moment dat, acesta și-a pierdut cumpătul, a scos un pistol și a deschis focul, împușcându-l în picior.

Glonțul, ar fi provocat o rană gravă în piciorul victimei. După incident a urmat o adevărată desfășurare de forțe din partea echipelor de salvare, dar și a forțelor de ordine. În camping au ajuns imediat polițiști, pompieri, medici, membri ai trupelor antitero, dar și negociatori.

Agresorul, cuprins de panică și remușcări, a amenințat că își ia viața. Astfel, timp de cinci ore, oamenii legii au încercat să negocieze cu el pentru a-l împiedica să facă vreun gest necontrolat. Într-un final, agresorul a cedat și a predat arma polițiștilor. O anchetă a fost deschisă în acest caz în urma căreia oamenii legii vor stabili care dintre cei doi se face responsabil de situație.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro