Reclamă

Ioana Ginghină a trecut prin unele dintre cele mai mari emoții din viața ei de mamă. Fiica artistei a susținut examenul de Evaluare Națională și nu a fost deloc o probă ușoară. Însă, acum, ambele pot răsufla ușurate.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. În ultime vreme, aceasta este din ce în ce mai axată pe plan personal, mai ales că se pregătește de nunta cu iubitul ei. Însă, cele mai recente emoții i le-a dat fiica ei. Ruxandra.

Ruxandra este proaspătă absolventă de ciclu gimnazial, iar săptămânile trecute a susține Evaluarea Națională. Emoțiile mari nu au fost în ziua probei, ci în ziua în care a trebuit să afle rezultatele. Fiica Ioanei Ginghină a fost o elevă extrem de silitoare, mai ales că știa că vrea să fie admisă la cele mai bune licee din Capitală.

Fiica Ioanei Ginghină a aflat notele la Evaluarea Națională. „S-a terminat nebunia”
Social media

Ioana Ginghină are încredere în potențialul fiicei ei

Ruxandra a făcut-o mândră pe mama ei prin notele pe care le-a luat. Actrița nu a spus cu subiect și predicat nota exactă a fiicei ei, dar a ținut să precizeze că este mai mult decât suficient pentru a fi admisă la liceele dorite.

De asemenea, Ioana a mai spus că nu scoate din discuție nici liceele de lângă casă, pentru ca fiica ei să nu fie nevoită să facă naveta.

„Păi suntem tot în emoții, pentru că acum au venit rezultatele, notele ca să zic așa și acum urmează toată nebunia cu înscrieri, cu licee, pe primul loc, pe al doilea loc. Vedem ce decizii luăm în funcție și de liceu. Normal că punem pe primele locuri Tonitza, Goethe și ce își dorește ea. Cumva pentru ea s-a terminat nebunia. Notele sunt ok, așa încât sunt șanse mari să intre unde vrea și atunci gata!”, a spus Ioana Ginghină pentru Playtech.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro