Reclamă

Moarte suspectă pentru un copil de doar un an și 10 luni din Brașov. Copilul a decedat la spital, după ce mama lui a sunat la 112. Principalii suspecți sunt chiar părinții săi.

Copil de 2 ani, mort în condiții suspecte în Brașov

În toiul nopții, mama copilului a sunat speriată la 112. Copilul de doar 1 an și 10 luni nu mai respira, iar femeia nu a știut ce să-i facă ca să-i acorde primul ajutor. La scurt timp după apel, la fața locului a ajuns o ambulanța cu un echipaj medical. Aceștia l-au preluat imediat pe minor și au decis să-l transporte de urgență la spitalul de copii din municipiul Brașov. Speriată, femeia s-a urcat într-un taxi și a urmat ambulanța. Se pare că ar fi reușit să prindă vehiculul din urmă pe strada Mihai Bravu. Doar că micuțul nu a rezistat drumului, în ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanță. A fost declarat decesul la ora 4:10 dimineața.

Părinții micuțului s-ar fi certat violent chiar în noaptea în care acesta a murit

La domiciliul femeii au ajuns și polițiștii. Aceștia au început o anchetă, deoarece copilul a murit în condiții suspecte. Ba mai mult decât atât, pe copil micuțului au fost descoperite urme de violență. Nu este clar până în acest care sunt cauzele care au dus la moartea minorului. Corpul său va fi dus la institutul medico-legal pentru stabilirea exactă a motivului din spatele decesului. Primii suspecți ar fi chiar părinții băiețelului. Vecinii au povestit că locuiau în blocul respectiv într-un apartament cu chirie de doar o lună de zile. Iar în ciuda perioadei scurte petrecute acolo, erau deja cunoscuți pentru certurile pe care le aveau. Un astfel de scandal ar fi avut loc chiar în noaptea în care a murit copilul. În fața apartamentului ar fi fost găsite chiar urme de sânge, semn că cei doi s-au bătut.
Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro