Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 4 iulie 2023. Iată cum va fi vremea în România.

Potrivit meteorologilor, ploile și grindina se vor întoarce în țară. Nordul, centrul și sudul vor fi afectate, în timp ce celelalte regiuni vor simți canicula.

Prognoza meteo marți, 4 iulie 2023

În majoritatea țării va fi căldură intensă, dar în zona de nord, centrul și sud vor fi ploi torențiale. Acestea vor fi însoțite de grindină, fulgere și rafale de vânt.

În restul țării, canicula va domina și temperaturile vor fi ridicate. Cerul se va înfățișa parțial înnorat în a doua parte a zilei. Maximele termice vor fi între 26 și 35 de grade Celsius, iar minimele între 14 și 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo marți, 4 iulie 2023. Se întorc ploile în România
Sursa: Social media

Cum va fi vremea în București

În București, marți, 4 iulie 2023, cerul va fi în general senin și vremea va fi călduroasă. Vântul va sufla slab și moderat, iar șansele de precipitații sunt mici.

Temperaturile maxime se vor situa între 32 și 33 de grade Celsius, iar minimele între 19 și 20 de grade Celsius.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro