Reclamă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 2 iulie 2023. Cum va fi vremea în România.

Vremea va fi instabilă, cu înnorări și averse în mare parte a țării. Vor apărea și descărcări electrice și intensificări scurte ale vântului. În unele zone se pot înregistra vijelii și căderi de grindină. Cantități de apă de peste 20…25 l/mp se vor înregistra în nord-vest, centrul și zonele montane.

Prognoza meteo duminică, 2 iulie 2023

Temperaturile maxime vor fi mai scăzute decât ieri, cu excepția regiunilor estice și sud-estice care vor avea încă o zi călduroasă. Maximele vor fi între 25 și 34 de grade, iar minimele între 12 și 21 de grade.

La București, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări accentuate și averse în special după-amiaza. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 30 de grade, în scădere față de ziua precedentă, iar temperatura minimă va fi între 16 și 18 grade.

Prognoza meteo duminică, 2 iulie 2023. Se schimbă vremea

În zona montană, vremea va fi în general instabilă, cu perioade de înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor exista și vijelii și căderi de grindină izolate. Cantități de apă de peste 20…25 l/mp se vor înregistra în intervale scurte de timp sau prin acumulare. Valorile termice vor varia față de ziua precedentă, cu o ușoară tendință de scădere.

Cum va fi vremea pe litoral

Pe litoral, vremea va fi în general instabilă, dar temperatura va fi normală. După-amiaza și noaptea vor fi înnorări temporare, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile maxime vor fi între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 21 de grade. Temperatura apei mării va fi între 21 și 23 de grade.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro