Reclamă

Prima săptămână a lunii iulie începe cum nu se poate mai rău pentru bucureșteni. Se oprește apa caldă în mai multe sectoare din capitală. Lucrările de mentenanță la sistemul de termoficare vor începe de luni, 3 iunie.

Vești proaste: se oprește apa caldă în București

Sistemul de termoficare din București, cu numeroase probleme și destul de învechit, le creează în fiecare ani neplăceri locatarilor. An de an, chiar și în timpul iernii, bucureștenii trebuie să stea chiar și săptămâni bune fără apă caldă sau căldură.

Iar situația se repetă și în lunile de vară, când au loc lucrări de mentenanță la conductele de termoficare. Astfel că Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că începând de luni, 3 iunie, apa caldă va fi oprită în mai multe zone.

Este vorba de toate cele 6 sectoare ale Bucureștiului, unde vor avea loc lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele din rețeaua primară. Termoenergetica a specificat că este vorba de 600 de blocuri care vor fi afectate de aceste lucrări.

În ce zone nu va fi apă caldă deloc în București în următoarea săptămână

Compania a transmis și o listă cu zonele exacte unde locatarii racordați la sistemul de termoficare publică vor avea neplăceri. De asemenea, au fost specificate și ce tip de lucrări vor fi efectuate

Nu va fi apă până pe 7 iulie în următoarele zone:

  • Conducta Magistralei Grivița, între Podul Grant și strada Caraiman din Sectorul 1
  •  Zona Gării de Nord din Sectorul 1
  • Zona străzii Reșița din Sectorul 4, unde se vor înlocui aproximativ 20 de metri de conductă cu același diametru
  • Zona Calea 13 Septembrie din Sectorul 5, unde se vor înlocui aproximativ 20 de metri de conductă cu același diametru.
  • Strada Câmpina din Sectorul 6, acolo unde se vor schimba aproximativ 120 de metri de conductă cu același diametru.

Nu va fi apă până pe 17 și respectiv 13 iulie în următoarele zone

  • Magistrala 1 Sud – în zona străzilor Dumitru Slugeru și Heliade între Vii din Sectorul 2, unde se continuă lucrările de înlocuire a rețelei primare
  • Magistrala 2 Sud, în zona străzilor Calea Vitan și Mihai Bravu din Sectorul 3

Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro