Reclamă

Melis, adolescenta înjunghiată cu brutalitate în Craiova, va fi condusă pe ultimul drum. Înainte să-și dea ultima suflate, fata a sunat la 112. Iată ce le-a spus dispecerilor. 

Ultimul mesaj al lui Melis, adolescenta de 14 ani înjunghiată în Craiova

Sunt lacrimi și multă durere în Craiova, după crima oribilă petrecută în Grădina Botanică. S-au descoperit noi detalii din ziua tragediei. Melis, fata de doar 14 ani care a fost înjunghiată mortal, a fost cea care a sunat prima la 112.

În timp ce tânărul care o însoțea la plimbare, Emanuel, se lupta cu agresorul, ea a reușit să se depărteze de ei. A strigat speriată după ajutor, apoi a pus mâna pe telefon și a format numărul unic de urgență. Le-a spus dispecerilor că un individ mascat a atacat-o cu un cuțit pe ea și pe prietenul său. Ultimul lucru pe care a apucat să-l rostească a fost faptul că atacatorul avea fața acoperită.

Atacatorul de 17 ani a fost arestat preventiv

La câteva minute distanță, a fost un nou apel la 112. Un bărbat i-a zărit pe cei doi tineri și a solicitat echipaje de urgență. El a transmis că cele două victime sunt acoperite de sânge și băiatul înarmat a fugit.

Din păcate, pentru Melis, salvatorii nu au mai putut face nimic. Au resuscitat-o minute în șir, dar rana provocată i-a fost fatală. Va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă.

Prietenul ei a fost transportat și operat. În ultimele 24 de ore s-a trezit din comă, dar starea lui este în continuare deosebit de gravă.

Criminalul în vârstă de 17 a fost prins de polițiști la scurt timp. Și-a recunoscut fapta cu luciditate și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Riscă acum o pedeapsă cu închisoarea, mai exact ar putea sta în spatele gratiilor până la 3 ani.

Nimeni nu-și explică gestul său. Era elev la colegiul militar din oraș și profesorii săi l-au descris drept un adolescent cu rezultate bune la învățătură.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro