Reclamă

Scene de groază în Turnu Măgurele, unde 2 adolescenți au fost atacați cu o armă albă în plină stradă. Atacul are loc la doar câteva zile după ce alți doi îndrăgostiți au avut aceeași soartă în Craiova.

Alți 2 adolescenți îndrăgostiți au fost înjunghiați în Turnu Măgurele

Atacul șocant a avut loc pe stradă, în Turnu Măgurele. Era ora 4 dimineața, iar victimele se plimbau însoțite de un grup de prieteni. Când, în spatele lor, și-au făcut apariția alți doi adolescenți, care s-au năpustit asupra băiatului de 17 ani.

Adolescenta a început să strige după ajutor, apoi s-a pus ca un scut între partenerul său și cei doi atacatori. Acest lucru i-a determinat pe minorii înarmați să oprească atacul și să o ia la fugă. Între timp, tânărul rănit s-a prăbuși la pământ din cauza loviturilor repetate suferite.

Cea care a sunat la 112 a fost tot fata, și ea rănită în urma atacului sângeros. Iubitul ei a fost transportat de urgență de echipajul medical la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. A fost internat la Terapie Intensivă, iar starea lui era deosebit de gravă. A fost înjunghiat la nivelul plămânului, dar și în alte 3 locuri la spate.

Medicii au reușit să-i oprească hemoragia și să-l opereze. A fost mutat în secția de chirurgie, iar starea lui este una stabilă în acest moment.

Unul dintre agresori s-a predat singur la Poliție

Polițiștii l-au reținut doar pe unul dintre cei doi minori care au comis atacul. Băiatul în vârstă de 14 ani s-a prezentat la secție a doua zi, însoțit de tatăl și de avocatul său.

Se pare că în spatele atacului nu a existat un motiv anume. Atât el, cât și celălalt adolescent, de 16 ani, erau băuți și mergeau pe stradă. În timp ce unul dintre ei l-a lovit puternic cu pumnul în spate pe adolescentul rănit, celălalt l-a înjunghiat de mai multe ori.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. Celălalt atacator este încă căutat.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro