Reclamă

Criminalul Melissei, fata care a fost înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost arestat. Minorul în vârstă de 17 ani va sta în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile.

Criminalul Melissei, adolescenta care a murit înjunghiată, a fost arestat

Adolescentul în vârstă de 17 ani care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova ajunge în spatele gratiilor. Magistrații au decis ca acesta să fie arestat pentru 30 de zile, după crima comisă.

Tânărul de 19 ani, care a supraviețuit atacului, este în continuare în stare gravă la spital. Medicii au transmis că s-a trezit din comă, dar viața îi este în continuare pusă în pericol. După ce a fost operat, a avut nevoie de mai multe transfuzii de sânge. Români din toată țara au donat pentru el.

Între timp, părinții Melissei, fata ucisă cu brutalitate, se pregătesc de înmormântare. Aceștia au povestit pentru anchetatori că adolescenta avea o relație cu tânărul înjunghiat și că acesta era primul său prieten. Rudele sale nu știu de nicio legătură a ei cu atacatorul.

Atacatorul spune că-i „pare mai puțin rău” de tânărul pe care l-a înjunghiat

În fața avocatului său, adolescentul care i-a atacat pe cei doi îndrăgostiți a făcut dezvăluiri incredibile. Și-a recunoscut crima cu luciditate și susține că nu-și cunoștea victimele. În plus, spune că ar fi fost provocat și lovit de tânărul care o însoțea pe Melissa.

Când a început încăierarea dintre cei doi, fata a fugit speriată și a strigat după ajutor. Apoi a intervenit între ei să-i despartă și a fost înjunghiată mortal.

În ciuda acestor explicații, un detaliu al atacului este de neexplicat: adolescentul purta mască și mănuși.

Despre faptele sale, a făcut declarații neașteptate. El susține că regretă moartea fetei, dar „mai puțin” faptul că l-a rănit atât de grav pe partenerul său.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro