Reclamă

Un turist britanic în vârstă de 57 de ani a murit în timpul vacanței. Timothy Southern din Staffordshire, Marea Britanie, a decedat în urma unei provocări acceptate. Nimeni nu și-ar fi închipuit că finalul va fi unul tragic. Bărbatul a intrat într-un joc întâlnit des în hotelurile de tip all inclusive. Acesta a consumat zeci de coktailuri care i-au adus moartea.

Un bărbat a murit în timpul unei provocări acceptate în vacanța la all inclusive

Britanicul și-a pierdut viața în timpul vacanței sale în Jamaica, în urma unei provocări fatale. Acesta a acceptat să consume 21 de cocktailuri din meniul unui bar de la piscină.

Incidentul tragic a avut loc în mai 2022, însă detalii despre caz au ieșit la iveală abia acum. Totul după ce autoritățile au desfășurat o anchetă amplă.

Timothy Southern se afla într-un complex turistic all-inclusive. Este vorba despre Royal Decameron Club Caribbean, din Saint Ann. Britanicul petrecea timpul împreună cu sora sa, copiii și alte rude, atunci când tragedia s-a produs.

Potrivit raportului poliției, acesta a transportat o tavă plină cu cocktailuri în camera sa. Totul pentru a răspunde unei provocări populare printre turiștii care merg la all inclusive. Tot în camera lui s-a prăbușit și a început să se sufoce. Acesta apucase să bea 21 de băuturi cu alcool într-un interval mic de timp.

A murit sufocat după ce a consumat 21 de băuturi alcoolice

Rudele au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, dar eforturile lor s-au dovedit în zadar.

Martorii descriu scenele dramatice care au avut loc în camera hotelului. O rudă a declarat că Timothy era pe spate și se sufoca, iar ei l-au întors pe burtă și au solicitat asistență medicală de urgență. Cu toate acestea, asistenta hotelului nu a chemat o ambulanță, deși situația era critică.

La scurt timp, bărbatul a început să vomite și a intrat într-o stare din ce în ce mai precară. Chiar și după ce asistenta a sosit și a afirmat că avea puls, rudele au realizat că acesta a decedat. Martora a criticat lipsa de cunoștințe și ineficiența asistentei în acordarea primului ajutor.

Autopsia realizată de un medic legist din Kingston, Jamaica, a indicat cauza morții drept „gastroenterită acută datorată consumului excesiv de alcool”. Cu toate acestea, rapoartele toxicologice complete care ar putea oferi detalii suplimentare vor fi finalizate abia peste trei ani, conform surselor oficiale.

Autoritățile din Marea Britanie și Jamaica cooperează în continuare pentru a descoperi cine se face vinovat de moartea bărbatului.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro