Reclamă

Nu mai este niciun secret faptul că medicina evoluează constant. Drept dovadă, cea mai nouă inovație este deja prezentă pe piață și, în curând, va ajunge și în România. Este vorba despre primul test de sarcină pe bază de salivă.

Dezovoltatorii testului de sarcină pe bază de salivă sunt israelienii. Aceștia au vrut să schimbe total experiența și conceptul unui astfel de test. Momentan, acest kit pentru detectarea sarcinilor este în perioada de testare, dar, în curând, va fi disponibil spre achiziționare.

Salignostics este compania care a dezvoltat Salistick, kitul care va veni în ajutorul doamnelor și domnișoarelor. Cei la de la Salignostics vor ca, în primă fază, testul să fie disponibil în Israel, Africa de Sud și Emiratele Arabe Unite. Abia mai apoi vor avea piață de desfacere și în Europa.

A apărut primul test de sarcină pe bază de salivă. Cât de eficient este

Saliva este cheia pentru diagnosticarea rapidă dintr-o varietate de motive medicale. Este singurul mijloc non-invaziv, ușor și igienic de a detecta hormoni, viruși și chiar boli.

Cu Salistick, valorificăm abilitățile puternice de diagnosticare pe care le-am putut crea din analiza salivei. Acest produs elimină complet nevoia de mostre de sânge și urină atunci când testăm pentru sarcină”, a spus prof. Aaron Palmon, co-fondatorul Salignostics, potrivit doctorulzilei.ro.


Reclamă

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro