Reclamă

Ianis Hagi, internaționalul român în vârstă de 24 de ani și jucător al echipei Glasgow Rangers, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Elena, o tânără studentă din Constanța care are aceeași origine aromână ca și el.

Ianis Hagi a cerut-o pe Elena în căsătorie în Paris, iar reacția acesteia a fost una enoționantă. Cei doi se simt bine împreună, iar în toamna trecută, fotbalistul a decis să o prezinte pe frumoasa sa iubită și familiei. Gică Hagi și Marilena au fost foarte încântați de această „nouă” cucerire a unicului lor băiat.

Ianis a ales capitala Franței, Paris, pentru a-i face această cerere specială. Din imagini reiese că Elena nu se aștepta la acest moment și a fost extrem de emoționată. Fericită, ea a răspuns cu un mare „Da”, ceea ce indică faptul că în familia Hagi se anunță o nuntă ca în povești.

Ianis Hagi și-a exprimat bucuria pentru relația pe care o are, preferând totuși să o păstreze în sfera privată. El consideră că relația lor este atât de frumoasă încât se bucură de ea în fiecare zi. Într-un interviu acordat în februarie 2023, Ianis a mărturisit că cel mai frumos lucru din lume este să ai o familie și că își dorește să se căsătorească și să aibă copii atunci când vine momentul potrivit.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro