Reclamă

Marcel Ciolacu și-a preluat mandatul și a anunțat deja ce planuri are pentru perioada următoare. Premierul mizează în primul rând pe reducerea adaosurilor comerciale în cazul anumitor produse alimentare.

Ciolacu scade prețurile alimentelor și reduce inflația

Astfel, prețurile acestor produse alimentare vor ajunge să scadă semnificativ, susține primul ministru.

Urgenţa maximă este schema de reducere a adaosurilor comerciale la un număr de produse alimentare de bază pe întreg lanţul, până la raft. Efectul aplicării acestei măsuri este scăderea preţurilor la câteva alimente vitale în orice gospodărie. Vreau să discutăm despre această schemă cu marele lanţuri de magazine, cu producătorii, cât şi cu distribuitorii. Trebuie să convenim un efort comun, astfel încât românii să simtă un ajutor semnificativ pentru bugetul familiei. „,  a precizat Executivul.

Măsura vine ca un sprijin important pentru românii care au avut de suferit din cauza inflației mari din ultimul an. Totodată, Marcel Ciolacu vrea să reducă inflația ” la o singură cifră”, cât se poate de repede.

Totodată, premierul vrea ca românii să găsească pe rafturile magazinelor mai multe alimente produse în România.

Social media

Astfel, Executivul vrea să acorde o mână de ajutor și producătorilor români. Pe piața sufocată de produse din străinătate, cu greu își fac loc cele românești.

Pe lângă aceste aspecte, Ciolacu anunță și un sprijin important în mai multe industrii. Sub guvernarea lui, procesarea de alimente va fi susținută. De asemenea fabricarea produselor destinate construcțiilor, dar și implementarea energiei verzi în fermele agricole din țară.

Premierul a specificat că își dorește ca românii să vadă schimbări imediate în ceea ce privește noua guvernare.

Pare că nu avem foarte mult timp de ezitări, este momentul ca oamenii să vadă că venim imediat cu soluţii eficiente şi că le executăm, cum se spune, ca la carte. Doar aşa economia şi populaţia vor simţi cu adevărat schimbare clară şi rezultate concrete„, a precizat Ciolacu.


Reclamă

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro