Reclamă

Parlamentul a votat noul Guvern, condus de Marcel Ciolacu, care se pare că a picat examenul de admitere la facultate. Noul premier al României a făcut cu această ocazie câteva dezvăluiri din viața sa personală.

Premierul Marcel Ciolacu, despre cum a picat examenul la Drept

Marcel Ciolacu, liderul PSD și premierul desemnat al României, a vorbit despre viața sa de dinainte să intre în Politică. El susține că este mândru de tot ce a realizat până acum, mai ales că în parcursul său profesional și educațional s-a lovit și de multe piedici.

Noul premier al României este absolvent al Facultății de Drept, la Universitatea Ecologică. Cunoscută și „fabrica de diplome” pentru politicieni, funcționa în perioada respectivă fără acreditare.

Înainte să ajungă aici însă, se pare că Ciolacu și-a încercat norocul și la altă facultate din domeniu, unde nu a intrat. După ce a luat examenul de Bacalaureat, s-a dus să susțină și examenul de admitere la instituția universitară, pe care l-a picat. Astfel că ulterior s-a înscris în armată, iar mai apoi și-a deschis propriile afaceri.

Marcel Ciolacu susține că este „curat”, astfel că nu se va găsi niciodată despre el ceva defăimător sau care să demonstreze că a încălcat legea.

Nu am făcut ceva de care să îmi fie ruşine mie, familiei sau părinţilor mei, niciodată. Nu am făcut nimic rău împotriva nimănui şi mi-am asumat toată viaţa tot ceea ce am făcut., a spus el.

Ce mașină conduce premierul Marcel Ciolacu

Continuând șirul de dezvăluiri din trecutul său, Marcel Ciolacu a dezvăluit și ce mașini a condus de-a lungul timpului. Deși are mai multe afaceri în Buzău, liderul PSD susține că nu a avut vehicule scumpe, ci cumpărate la mâna a doua, din Germania.

Premierul spune că a mers personal să ia mașinile de acolo, deși nu a specificat și marca acestora. Ar fi vorba de două astfel de vehicule, pe care le-a cumpărat pentru că unul dintre frații săi este stabilit în Germania.

Cât despre una dintre autovehiculele pe care le-a condus, președintele PSD a dezvăluit că a avut un Wolkswagen, şi un Opel Cadet. Momentan, se pare, nu mai are o mașină personală.


Reclamă

Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro