Reclamă

Miniștrii noului guvern au averi semnificative, fie în conturi bancare, fie în bunuri. Iată cât de bogat este Guvernul condus de Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu dispune de zece conturi bancare, dintre care cinci în lei și cinci în euro, cu o valoare totală de peste 52.000 de lei și peste 38.000 de euro, respectiv. El are și patru împrumuturi în valoare de 85.000 de euro, dintre care cele în lei valorează peste 35.000 de lei. În plus, deține două terenuri și două case în județul Buzău.

Ce averi au miniștrii din Guvernul Ciolacu

Vicepremierul Cătălin Predoiu, care este și ministrul Afacerilor de Interne, deține ceasuri și tablouri în valoare de 45.000 de euro. Veniturile anuale ale acestuia depășesc 93.000 de euro și provin din patru surse: activitatea de deputat, funcția de ministru, calitatea de membru al CSM și practica avocaturii.

Raluca Turcan, ministrul Culturii, are bijuterii evaluate la 12.000 de euro în ultima sa declarație de avere.

Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, are investiții în criptomonede în valoare de peste 18.000 de dolari.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, deține mai multe proprietăți, incluzând două terenuri intravilane în județele Ilfov și Brașov, un teren agricol în județul Dâmbovița, un teren extravilan în Corbeanca, un apartament în București și o casă în județul Brașov.

Cât de bogat este noul guvern condus de Marcel Ciolacu. Iată ce averi au miniștrii

Adrian Veștea, noul ministru al Dezvoltării, are în proprietate terenuri agricole și forestiere în județul Brașov, cu o suprafață totală de peste 40.000 de metri pătrați.

Sebastian Burduja deține terenuri agricole și forestiere în județul Neamț, totalizând peste 40.000 de metri pătrați.

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, deține un apartament în Slatina și un autoturism.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro